Piotr Sonido Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 18 godzin temu, dzin_z_butelki napisał: A ew. Melodika MDSC2525G 2 x 2,5 mm² 2,5 m? Nie. Zdecydowanie nie ten. To jest dobry kabel jak chcesz obciac górę. Chord Clearway to znacznie lepszy kabel. nie musisz kupować z końcówkami! Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzin_z_butelki Napisano 3 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Nie. Zdecydowanie nie ten. To jest dobry kabel jak chcesz obciac górę. Chord Clearway to znacznie lepszy kabel. nie musisz kupować z końcówkami! Piotrek Tak też mi właśnie polecano, by wpiąć golasa. Na miejscu mam jeszce qed qe 1460 xt25. Korci mnie by przed weekendem już ruszyć ze sprzętem, a z drugiej strony po co wydawać za kilka miesięcy znowu kaske na nowe chordy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzin_z_butelki Napisano 4 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 Jest chord jednak, goły wpięty. Magnat z Elacami i streamerem Wiim Minni, cieplutko przyjemnie to gra. Nawet żona z nadwrażliwością sensoryczną stwierdziła, że jak leci muzyka to w końcu nie brzmi to jak hałas 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Czyli wszystko jest gitara tak ?:) No i żadne końcówki nie są Ci potrzebne. Piotrek 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts