Alden1224 Napisano 22 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2023 Witajcie, aktualnie zmieniłem wzmacniacz do swoich Bowersow 703 na Vincenta i muszę przyznać ze bardzo to połączenie mi się podoba, ale przechodząc do sedna pozostał mi jeszcze wzmacniacz Nad 388 i chciałbym zakupić do niego głośniki które zagrają inaczej niż Bowersy, ich się super słucha tak z 2/3 h ale przy pracy 6/8 h już mniej. Spędzam w biurze dość sporo czasu i szukam do nich głośników dość miękkich z miłym basem i nie tak szczegółowych. Biuro ma 28m i dość dobra akustykę i teraz pytanie czy ten Nad sobie poradzi z Elacami? I czy w tej cenie bądź trochę taniej idzie uzyskać brzmienie bardzo zbliżone do nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 22 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2023 (edytowany) 4 godziny temu, Alden1224 napisał: Spędzam w biurze dość sporo czasu i szukam do nich głośników dość miękkich z miłym basem i nie tak szczegółowych. Dynaudio Emit 30 Dynaudio Emit 50 Drugie z w/w potrzebują więcej prądu. Nowa wersja tej serii nie ma w nazwie literki "M" i takie propozycje padły. Edytowano 22 stycznia 2023 przez lysy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alden1224 Napisano 23 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 Z chęcią sprawdzę jak graja tym bardziej ze cenę maja bardziej atrakcyjna 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2023 Moim zdaniem Vela 407 to fajna opcja. I pasuje do tego NAD. Dalej Monitor Audio Gold 200 Spendor A7 Herbeth ATC SCM40 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts