cybertom Napisano 27 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 marca 2009 Witam ponownie Otóż zrobiłem rekonesans po mieście, zobaczyć jakie są możliwości odsłuchowe wzmaków, MM odpada ( jedynie odsłuch na głośnikach, które sami sprzedają), wyboru w sumie mało, sklep audiofilski się wysoko ceni ( 200 zł za odsłuch w pomieszczeniu) modele z wyższej półeczki. I cóż począć? kolejna randka w ciemno? Jeździć nie bede po Polsce posłuchać wzmacniaczy. Wróciłem do starej wieży, ale słuchająć SaTki, słysze przesterowanie......... ręce opadają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 27 marca 2009 Udostępnij Napisano 27 marca 2009 Cytat ...200 zł za odsłuch w pomieszczeniu... To jakiś lekki żart ze strony salonów, czyżby nie wierzyli w możliwość znalezienia audiofila w swoim mieście Czy byłeś w tych sklepach, które są podane na portalu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybertom Napisano 28 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 marca 2009 Byłem w jednym z dwóch proponowanych ( nazwę pominę, nie chcę robić darmowej reklamy), innego jeszcze nie odwiedziłem. Przy okazji dowiedziałem się, że te kolumny nie zagrają... (ocena wzrokowa tylko). No chyba że kupi się nówki Cabasse czy tez Monitor Audio. Efekt murowany. Teraz po głowie mi chodzi "powrót do przeszłości" z ustawieniem wieży ( przesterowany dźwięk, potencjometr przestał buczeć za to). Czy to wina wiezy, głośników, czy tez satki? nie wiem. Przejdę sie do jakiegoś fachowca i porozmawiam, żebym choć wiedział w którym z w.w części coś nie gra. "Zachciało się babie"a oto zrzut na wieżę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts