paweeel1989 Napisano 21 marca 2009 Udostępnij Napisano 21 marca 2009 Jakis Czas temu robilem wlasne kolumny jednak sa one troche za duze i troche mi zawadzaja. Chciłbym je sprzedac ale nie wiem ile mozna za nie wziacKazda kolumna ma 86 cm wysokosci i jest 3 drozna. Glosnik wysoko tonowy 10 cm 100W, Srednio tonowy 16 cm 120 W(Firma Tonsil) i niskotonowy 30 cm 300W (FIrma BLG). Z tad moje pytanie ile mozna za to wziac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 21 marca 2009 Udostępnij Napisano 21 marca 2009 Za pięknie to nie wygląda.Wydaje mi się że policz materiał dołóż 30 procent i próbuj . Najlepiej wśród znajomych ,z ogłoszenia nie widzę szans .Spróbuj usunąć wgniecenie w osłonie średnio tonowego ,np odkurzaczem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 21 marca 2009 Udostępnij Napisano 21 marca 2009 Ten niskotonowy to chyba jakieś Car-audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 21 marca 2009 Udostępnij Napisano 21 marca 2009 jak chcesz sie ich pozbyć sprzedaj po kosztach może sie trafi taki nabywca... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweeel1989 Napisano 21 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2009 Cytat Ten niskotonowy to chyba jakieś Car-audio. niskotonowy nie jest z car audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 21 marca 2009 Udostępnij Napisano 21 marca 2009 wystaw od zlotowki. choc watpie ze znajda sie chetni. jakbys wzial 50 zl to powinienes sie cieszyc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweeel1989 Napisano 21 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2009 (edytowany) szkoda ze za same glosniki dalem 400zł Edytowano 22 marca 2009 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremi Napisano 22 marca 2009 Udostępnij Napisano 22 marca 2009 400zl... No to dałeś czadu...Możesz spróbować zastosować patent mojego kumpla. Zadzwonił ze ma kolumny do opylenia, przybyłem, puścił muzyczkę i baardzo zaskakująco! Ale myślę ten bas coś za niski jak na takie kolumny. jak go przycisnąłem to sie przyznał że "mały" subwooferek na szafie ma... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweeel1989 Napisano 22 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2009 (edytowany) no ja na brak basu nie moge narzekac i nie mam zadnych dopalaczy na szafie Edytowano 22 marca 2009 przez RoRo Korzystaj z funkcji ODPOWIEDZ, gdy nie musisz cytować wypowiedzi poprzednika (wtedy-ODPISZ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 23 marca 2009 Udostępnij Napisano 23 marca 2009 Ładna sumka ,nie warto wystawiać pójdzie za grosze ,ogłaszaj się na forach i gdzie się da za darmo.Jeśli to ładnie gra to tylko może kupić to ktoś kto się napali w trakcie słuchania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 23 marca 2009 Udostępnij Napisano 23 marca 2009 Cytat Cytat Ten niskotonowy to chyba jakieś Car-audio. niskotonowy nie jest z car audio Muszę cię zasmucić kolego to jest głośnik zaczerpnięty z CA. Te dwa linki wyjaśniają wszystko:http://www.voicekraftpolska.pl/index.php?id=668http://www.allegro.pl/item567938991_glosni...dwucewkowy.htmlJednak to nie było tematem, cenowo nie wygląda to najlepiej, wystaw na allegro od 1zł może znajdzie się jakiś chętny. Konstrukcyjnie to trochę podobne do Altusów i to może spowodować zainteresowanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathen Napisano 23 marca 2009 Udostępnij Napisano 23 marca 2009 Wykrec glosniki i sprzedaj je za 50% ceny (jako używane)Nic nie piszesz o zwrotnicy...ogolnie tego zestawu nikt normalny nie kupi taka prawda.I to prawa grac dobrze NIE MA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 marca 2009 Udostępnij Napisano 23 marca 2009 paweeel1989 padło kilka sensowych propozycji - pozostaje Twoja inwencja na aukcji i powodzenia w sprzedaży! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 27 marca 2009 Udostępnij Napisano 27 marca 2009 Wystaw na allegro , z cena jaka chcesz i zrób licytacje , moze ktos ja przebije . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts