Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam.

Chciałbym złożyć zestaw kina domowego do pokoju 24m2.Jestem laikiem jeśli chodzi o kino,dlatego mam kilka pytań do znawców tematu.

1.Denon AVR-X1700H  będzie dobrym wyborem jeśli chodzi o metraż ?czy lepiej dołożyć do x2700h?

2.Kolumny Teufel Ultima 40,będą dobrym wyborem?

3.Suboower  jamo 210.

Na początek planuję zestaw 5.1,w późniejszym terminie 5.1.2.

Napisano

Lepiej dołóż do lepszego suba i bierz X1700H. Co do Teufel to są mieszane opinie, niektórzy są zadowoleni, inni mniej... Nie ukrywajmy że to budżetowy towar i cudów się nie spodziewaj. branża av raczej nie ma o nich dobrego zdania bo nimi nie handluje więc miej na to poprawkę.

Napisano

No dobrze to jakie kolumny polecisz do Denon AVR-X1700H?Chodzi mi o przedział budżetowy.Z tego co widzę na portalach aukcyjnych to model x2700h jest droższy o jakieś 600zł.Skoro x1700h da radę to nie ma co przepłacać.

Napisano

Tylko nowe głośniki,nie znam się ,a z używanymi głośnikami różnie bywa.Można trafić dobrze,ale i źle.

Jaki sub zamiast jamo?Specyfikacja podobna denon x2700 ma więcej mocy no i dwa wejścia hdmi.Właśnie boję się że tej mocy braknie w przypadku x1700.