ToXiC Napisano 30 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 Witam. Chciałbym złożyć zestaw kina domowego do pokoju 24m2.Jestem laikiem jeśli chodzi o kino,dlatego mam kilka pytań do znawców tematu. 1.Denon AVR-X1700H będzie dobrym wyborem jeśli chodzi o metraż ?czy lepiej dołożyć do x2700h? 2.Kolumny Teufel Ultima 40,będą dobrym wyborem? 3.Suboower jamo 210. Na początek planuję zestaw 5.1,w późniejszym terminie 5.1.2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 30 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 Lepiej dołóż do lepszego suba i bierz X1700H. Co do Teufel to są mieszane opinie, niektórzy są zadowoleni, inni mniej... Nie ukrywajmy że to budżetowy towar i cudów się nie spodziewaj. branża av raczej nie ma o nich dobrego zdania bo nimi nie handluje więc miej na to poprawkę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToXiC Napisano 30 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 No dobrze to jakie kolumny polecisz do Denon AVR-X1700H?Chodzi mi o przedział budżetowy.Z tego co widzę na portalach aukcyjnych to model x2700h jest droższy o jakieś 600zł.Skoro x1700h da radę to nie ma co przepłacać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 30 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 1700H to podstawowy, ale dobry model. 2700H jest lepszy, ale jak masz zamiar kupić takie guano jak Jamo, to budżet przeznacz lepszy sub. Tu masz porównanie ampli. https://www.zkelectronics.com/compare/denon-avr-x2700h/denon-avr-x1700h/. Kolumny... tylko nówki czy używane też bierzesz pod uwagę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToXiC Napisano 30 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 Tylko nowe głośniki,nie znam się ,a z używanymi głośnikami różnie bywa.Można trafić dobrze,ale i źle. Jaki sub zamiast jamo?Specyfikacja podobna denon x2700 ma więcej mocy no i dwa wejścia hdmi.Właśnie boję się że tej mocy braknie w przypadku x1700. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 Jak kolega radzi. Ja także wolał bym wziąć X1700 a lepsze kolumny i suba. Mocy Ci nie braknie bez obawy. Nie w 24 metrach. Quadral Argentum 6000, Pylon Pearl 25, Heco Victa 702, Sub tani a dobry Magnat RS12. Heco Aurora 30A Piotrek 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToXiC Napisano 31 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 Dzięki za rady. Wezmę Denona X1700H do tego kolumny i sub firmy Heco,modele podane przez @Piotr Sonido 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts