Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
8 godzin temu, kaczadupa napisał:

A no właśnie.

Że się powtórzę.

"Intencją tej recenzji było pokazanie, że w „każdych pieniądzach” można znaleźć kolumny, które mogą dać wystarczająco dużo frajdy i nie wydając fortuny można się otrzeć się o HiEnd."

7 razy to dla nich za dużo, ale spoko znajdziesz wiele kolumn 2 lub nawet 3 razy droższych, które nie dadzą tyle fanu. Tego wcześniej nie napisałem, a teraz mi przyszło do głowy słowo "uniwersalność" jako cecha charakterystyczna dla tych kolumn. I tyle. To żaden game changer, ale bardzo solidna konstrukcja w swoim segmencie. Myślę, że ze względu na swój wygląd mogą świadomie lub podświadomie sprawiać wrażenie plastikowych "piszczałek" komputerowych, ale to absolutnie tylko wrażenie. Kolumienki są solidnie zrobione, całkiem ważą i solidni grają.

• 1 year later...
Napisano
Dnia 7.02.2023 o 09:41, slaw0001 napisał:

Ta? 🤦‍♂️

Dzięki! Nie liczyłem, że zaszczycisz ten wątek. No teraz to już inny kaliber 😎.

"Wiesz co robi to zdjęcie? Ono odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To zdjęcie pokazuję skalę moich możliwości. Ty wiesz, co ja robię tym zdjęciem ? Ja otwieram oczy niedowiarkom. Patrzcie – mówię – to moje, przeze mnie wykonane i to nie jest moje ostatnie słowo”

Cześć Panowie

Czy macie lub chcecie przekazać opinie na temat głośników : Emotiva Airmotiv A2+  ,  dlaczego: bo słyszałem o nich super opinie , więc pytam wszędzie i wszystkich o opinię i porównania z popularnymi : Heco am200 , Magnat 202 itp. 

Dziękuję i pozdrawiam gorąco z Irlandii - Darek