Trance Pablo Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Witam posiadam dość stary subwoofer i chciałbym podłączyć go bezprzewodowo do amlitunera Onkyo tx 686. Mam problem żeby znależc jakiś transmiter sygnału i jak dokładnie to podłączyć . znalazłem jakieś nadajniki ale były dość drogie 1000zł ... czy jest tańsza opcja? Proszę o pomoc i z góry dziekuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 SVS Soundpath Wireless Audio Adapter kosztuje niecałe 700zł https://www.q21.pl/svs-soundpath-wireless-audio-adapter.html?hash=6967be4a6b36b5c524a9260c7607c0ff&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=48d3de30-6939-c245-33dc-f77b77192554 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trance Pablo Napisano 13 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 czy takie transmitery są dedykowane do subwooferów czy ogólnie do przesyłu sygnału ? kurcze idzie coś znależć używanego ? chodzi mi o to że nie mama dużego budżetu na to niestety Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 SVS robił wcześniej ten transmiter do basów, ale później wprowadzili model z pełnym zakresem. Szukaj używek. Pomyśl czy nie wyjdzie Ci taniej zrobić mały remont, ale jednak przewodowo załatwić temat. https://www.olx.pl/d/oferta/svs-soundpath-wireless-audio-adapter-CID99-IDSYz1E.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackon Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Hej, mnie zona z kablami do suba pogonila wiec tez kombinowalem. Uzylem 2 transmiterow Bluetooth (jeden juz mialem wczesniej) podobnych do tego tutaj: Link do transmitera na amazon Jeden ustawiony jako TX, drugi jako RX. Uzylem tylko jednego kanalu. Upierdliwe bo trzeba oba wlaczyc i wylaczyc ale dziala. Opoznienie jest zredukowane dzieki uzyciu Aptx Low Lattency. Jakosc do suba byla chyba OK. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 Szukaj też używanego REL HT Air. To w zasadzie to samo. Monitor Audio WT1 z tego raz korzystałem i tez dobrze działało. Jest tansze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts