Sebastian Dalka Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 hejka sam tego nie ogarnę wiec proszę o poradę Potrzebuje głośnika aktywnego którego mógłbym jak laptopa przewozić w samolocie w ramach bagażu podręcznego, jestem poczatkującym dj który włóczy się po świecie i w Indonezji doszło do mnie że oprócz konsoli musze mieć głosik, bo w barach na plażach jest 17letni sprzęt co trzeszczy, teraz tak na czym mi zależy: wymiary tak strzelam ze 40x20x30 to chyba max, złącze RCA i AUX może mieć BT ale jak cos to 5.0 i wtedy z funkcją parowania z drugim głośnikiem, bateria niewymagana bo i tak resztę sprzętu muszę podpiąć do prądu głośnik aktywny bo już nie dam rady brać do samolotu wzmacniacza, wagą myślałem ze tak 4-7kg max, w domu mam edifier r2730db i do tego porównuje jeden waży 9kg moc 70W ma BT 4.0, jak macie pomysł co gra podobnie o mniejszej wadze i trochę większej mocy to jestem otwarty na propozycję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 lutego 2023 Cześć Rozważ sobie głośnik aktywny Bag of Riddim https://www.tophifi.pl/glosniki-bezprzewodowe/glosniki-bluetooth/house-of-marley-bag-of-riddim-2-0.html bez kabla, na akumulator, głośny, nie jest to audiofilski produkt, ale naprawdę porządny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts