godojoshi Napisano 1 marca 2023 Udostępnij Napisano 1 marca 2023 Witam! Mało techniczny temat, ale potrzebuję lokalnego wsparcia. Posiadam Rotela A14 względem którego mam obawy o usterkę (gra ciemno, bez klarowności, bez sceny - sprawdzane na kilku różnych kolumnach: Focal, Triangle, Monitor Audio, Elac, rozmawiane z kilkoma posiadaczami). Chciałbym móc do kogoś wpaść i porównać z jego sztuką, bo może to tak gra - choć wszelkie poszlaki do tej pory sugerują, że tak licho grać nie powinno. Dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 marca 2023 Udostępnij Napisano 2 marca 2023 TopHiFi Bydgoszcz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godojoshi Napisano 2 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2023 39 minut temu, Piotr Sonido napisał: TopHiFi Bydgoszcz? Tak, to wiem Myślałem, że może znajdzie się ktoś bliżej, ale dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 Tam sprawdzisz najlepiej bo na pewno będa mieli sprawną sztukę na stanie. Weź tez swoją. A dodatkowo jeśli faktycznie będzie grac inaczej to od razu zostawisz go tam na gwarancji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts