fitmaniak9 Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 Witam! Co w budżecie 400zł podłączyć pod odrestaurowaną wieżę Sony MHC-W55? W głowie mi nówki YAMAHA NS-BP150 lub MAGNAT Supreme 102. Co z nich lepsze? Mały pokoik. Słuchanie radia i cd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 9 marca 2023 Udostępnij Napisano 9 marca 2023 Jeśli monitory Magnata to Quantum 501 lub 551. Jak dla mnie supreme to tragedia. Nie znam tej wieży ale jeśli płaciłeś za odrestaurowanie to lepiej było przeznaczyć te pieniądze na przyzwoity wzmacniacz stereo. Żadna wieza nie zagra jak niezły piecyk. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 marca 2023 Udostępnij Napisano 9 marca 2023 Z tych co wyminiłeś zdecydowanie Magnat,. I myslęże 202 by się udało. ale bardziej otwarte Quantumy to lepsza opcją. Jestem za propozycją Artura. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 9 marca 2023 Udostępnij Napisano 9 marca 2023 Spokojnie używki supreme 202 da się znaleźć do 400 zł ewentualnie z małym hakiem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts