Wero94 Napisano 15 marca 2023 Napisano 15 marca 2023 Witam, Przymierzam się do zakupu projektora, cel - głównie oglądanie filmów, być może sporadycznie użytkowanie z Nintendo Switch, ale nie jest to priorytet. Zależy mi też na możliwości oglądania obrazu pod różnym kątem i możliwości oglądania nie w kompletnie zaciemnionym miejscu. Czy ktoś mógłby mi polecieć jakiś dobry projektor. Budżet - ok 2500 złotych, ale mogę rozważyć więcej Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 marca 2023 Napisano 17 marca 2023 Witaj, Przy tym budżecie, nie kupisz niczego sensownego. Proponuję Ci chwilę odczekać, dozbierać i kupić coś, co w realny sposób dostarczy Ci frajdy z oglądania filmów. Pierwsza taka propozycja, to EPSON https://www.tophifi.pl/telewizory-i-projektory/projektory/epson-eh-tw7000-projektor-multimedialny.html EH-TW7000. O tej konstrukcji wiele możesz przeczytać. Będzie drożej a niż założyłeś, ale na Twoim miejscu wolałbym poczekać . Jeśli nie chcesz tego robić, to zdecydowanie zakup sobie telewizor w tej cenie Odpisz, cytując
Recommended Posts