AudioTube Napisano 16 marca 2024 Napisano 16 marca 2024 Czy te konkretne egzemplarze „klipschow” są upgradowane? Czy z taśmy? Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano 16 marca 2024 Napisano 16 marca 2024 16 minut temu, AudioTube napisał: Czy te konkretne egzemplarze „klipschow” są upgradowane? Czy z taśmy? To są Pylony. Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano 16 marca 2024 Napisano 16 marca 2024 Ps. Teraz zobaczyłem ze chodziło o polskie klipsche, sorry Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 16 marca 2024 Napisano 16 marca 2024 Miałem okazję i przyjemność słuchania tych kolumn. Chciałbym być na Twoim miejscu. Chciałbym porozmawiać z panem Wojtkiem a najchętniej pogadać przy piwie, grillu tak na luzie. Opisz proszę swoje wrażenia z pobytu w tym miejscu. 1 Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano 16 marca 2024 Napisano 16 marca 2024 41 minut temu, AudioTube napisał: Miałem okazję i przyjemność słuchania tych kolumn. Chciałbym być na Twoim miejscu. Chciałbym porozmawiać z panem Wojtkiem a najchętniej pogadać przy piwie, grillu tak na luzie. Opisz proszę swoje wrażenia z pobytu w tym miejscu. Też bym sobie pogadał... z tym, że pan Wojtek niekoniecznie miałby o czym ze mną, wiec jednak skupie się na słuchaniu 😅. Napisze po wszystkim moje wrażenia że spotkania. Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano 16 marca 2024 Napisano 16 marca 2024 (edytowany) I po spotkaniu. Zdjęć nie będę dublował, bo zdecydowanie nie są tak ładne jak na poprzedniej stronie. Same kolumny od strony estetycznej na duży plus, i jak porównywałem z innymi znajdującymi się w sklepie, to śmiało mógłbym je postawić w salonie... z tym że jestem fanem retro, to i bardziej mi się widzą. Jak zagrały?. Czuć było że jest moc w szczególności w "Money For Nothing" dały próbkę swoich możliwości. Pewnie jakby się je sensownie ustawiło(skręciło, siadło jak należy), było by bardzo dobrze, a tak mam jakiś niedosyt(trochę dźwięk nie chciał mi się odklejać od nich, a siadłem najlepiej jak się teoretycznie dało, no i bas się lekko wzbudzał) Co do prelegentów. Pan Wojtek złotousty potrafił zainteresować tematem i nawet jak momentami nie wiele rozumiałem, to i tak brzmiało to wszystko jak dobry wokal na płycie. Panowie z Pylona, Fezz i Muarach pokrótce opowiedzieli co robią, jak robią i czemu to służy... czyli krótki rys historyczny i plany na przyszłość. Oko i ucho sie cieszyło patrząc że i u nas da się zrobić cos fajnego, mając chęci do pracy i prawdziwą pasje. Tak w telegraficznym skrócie. Miłe popołudnie 🙂 Ps. No i ładny kubek dostałem, który pasuje do mojej jaskini...ze o skarpetkach nie wspomnę ;). Edytowano 16 marca 2024 przez Pitt39 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts