Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Miałem okazję i przyjemność słuchania tych kolumn.

Chciałbym być na Twoim miejscu.

Chciałbym porozmawiać z panem Wojtkiem a najchętniej pogadać przy piwie, grillu tak na luzie.

Opisz proszę swoje wrażenia z pobytu w tym miejscu. 

Napisano
41 minut temu, AudioTube napisał:

Miałem okazję i przyjemność słuchania tych kolumn.

Chciałbym być na Twoim miejscu.

Chciałbym porozmawiać z panem Wojtkiem a najchętniej pogadać przy piwie, grillu tak na luzie.

Opisz proszę swoje wrażenia z pobytu w tym miejscu. 

Też bym sobie pogadał... z tym, że pan Wojtek niekoniecznie miałby o czym ze mną, wiec jednak skupie się na słuchaniu 😅.

Napisze po wszystkim moje wrażenia że spotkania.

Napisano (edytowany)

I po spotkaniu. Zdjęć nie będę dublował, bo zdecydowanie nie są tak ładne jak na poprzedniej stronie.

Same kolumny od strony estetycznej  na duży plus, i jak porównywałem z innymi znajdującymi się w sklepie, to śmiało mógłbym je postawić  w salonie... z tym że jestem fanem retro, to i bardziej mi się widzą. 

Jak zagrały?. Czuć było że jest moc w szczególności w "Money For Nothing" dały próbkę swoich możliwości. Pewnie jakby się je sensownie ustawiło(skręciło, siadło jak należy), było by bardzo dobrze, a  tak mam jakiś niedosyt(trochę dźwięk nie chciał mi się odklejać od nich, a siadłem najlepiej jak się teoretycznie dało, no i bas się lekko wzbudzał)

Co do prelegentów. Pan Wojtek złotousty potrafił zainteresować tematem i  nawet jak momentami nie wiele rozumiałem, to i tak brzmiało to wszystko jak dobry wokal na płycie.

Panowie z Pylona, Fezz i Muarach pokrótce opowiedzieli co robią, jak robią i czemu to służy... czyli krótki rys historyczny i plany na przyszłość. Oko i ucho sie cieszyło patrząc że i u nas da się zrobić cos fajnego, mając chęci do pracy i prawdziwą pasje.

Tak w telegraficznym skrócie. Miłe popołudnie 🙂

Ps. No i ładny kubek dostałem, który pasuje do mojej jaskini...ze o skarpetkach nie wspomnę ;).

IMG_20240316_184753.jpg

Edytowano przez Pitt39