marcin4670 Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 Witam. Pękł mi pałąk od słuchawek Brainwavz HM5 i trzeba mi jakieś nowe, słuchawki były dobre (może poza skrzypiącą obudową), grały spoko, neutralnie, dało się w eq apo elegancko je ustawić. Są jakieś alternatywy żeby miały pady tak jak HM5 gdzie normalnie uszy mi się mieszczą do nich i nic mnie nie uciska? Miałem dawniej ISK hd9999 i to był dramat, brzmienie fajne ale wygoda porażka, i ten pałąk do d... i te pady też takie że siedzą na tych uszach uciskając. Może za dużą głowe mam, nie wiem. A no i raczej spoko by było jakby konstrukcja była zamknięta. Jest coś przyzwoitego, wygodnego na wzór HM5? Chce po prostu kupić jakieś "spoko" słuchawki do codziennego użytku przed komputerem, muzyka, gry, ogólne zastosowanie, jak trzeba to i z 1000 zł mogę dać, aczkolwiek priorytetem jest żeby kupić coś co ma dobry stosunek cena/ jakość. Myślałem +/- 500 zł to by takie optymalne było gdyby coś było w tych pieniądzach, ale nic na siłe. Do "gamingowych" też sie nie skłaniam bo miałem HyperX cloud i też, według mnie mało wygodne i słabe jeśli chodzi o dźwięk. Ktoś coś poleci? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin4670 Napisano 7 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 Edit: a jeszcze jedno, nie wiem czy da się posty edytować. Mam FX-Audio DAC-X3, bo na integrze słuchawki to lipa, płyta AS rock Z370 pro4. Jakbym kupił jakiś słuchawki bluetooth to musiałbym do tego jakiś nowy dac z bluetooth kupić żeby nie korzystać z integry na płycie, czy jak to wygląda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2023 Cześć, do tysiąca złotych to niesamowicie wygodne są np. Meze 99 Neo. Taniej bardzo wygodne są ATH-A550Z. Oba modele to całkiem inne brzmienie od HM5, ale mogą Ci się spodobać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stannasia Napisano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2023 Sennheiser HD 569 mają bardzo przyjemny dźwięk, nie męczy uszu po wielogodzinnym słuchaniu tak jak to bywa w słuchawkach ze zbyt mocno wyeksponowanymi basem i górą. Bas nie rozlewa się na inne pasma, dźwięk jest bardzo czysty. Słuchawki bardzo wygodne, spokojnie można słuchać wiele godzin. https://www.komputronik.pl/product/349712/sennheiser-hd-569.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts