Sann Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 Witam. Posiadam słuchawki Beyerdynamic DT 990 PRO 250 Ohm, zamówiłem do nich wzmacniacz SMSL C200, jeszcze nie jestem w jego posiadaniu. Zastanawiam się czy to był dobry wybór, dodam ze kompletnie się na tym nie znam. Sprzęt będzie używany do gier i słuchania muzyki. Może jest inny wzmacniacz który będzie lepszy w tej cenie lub nawet tańszy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 Cześć, a jakiego masz DACa ewentualnie źródło sygnału? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sann Napisano 17 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 (edytowany) Będę używał słuchawek oraz wzmacniacz do PC. Bez wzmacniacza słuchawki grają, lecz bardzo cicho Edytowano 17 kwietnia 2023 przez Sann Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 SMSLe to granie mocno techniczne, z DT990 Pro może być dość ostro. Warto pomyśleć nad zewnętrznym DACiem jak iFi Zen Air DAC lub Topping E30. Jeśli chcesz się zamknąć w tysiącu, to iFi Air DAC + iFi Zen Air Can. Bardzo fajne połączenie pod DTki. Z innych opcji warto sprawdzić Toppinga DX3 Pro+. Znam też fanów Taga Harmony THDA-500T v.2, ale moim zdaniem może tutaj braknąć mocy, chociaż nie słuchałem tego połączenia, więc mogę się mylić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts