PZ84 Napisano 23 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2023 Cześć i czołem koleżanki i koledzy 👊 🙂 Bardzo proszę Was o dobrą radę i cenną uwagę w sprawie zakupu głośnika przenośnego . Chcę kupić głośnik przenośny na działkę letniskową, budżet mam ograniczony 600 stówek ale ambicje co do głośnika wielkie hihi 😉 Fajnie żeby głośnik miał radio, pilot, był troszkę głośny jak się rozkręci, super jak by był chociaż odrobinę wodoszczelny bo będzie stał na zewnątrz Moje dwa typy, jeden z radiem drugi bez. Który model byście polecili ?? 1. Głośnik przenośny Blaupunkt MB06 czarny 2. Power audio SHARP PS-929 Chętnie zobaczę Wasze propozycję jaki sprzęt warto kupić do tej kwoty. Wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PZ84 Napisano 23 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2023 Przepraszam za błąd. Mój budżet to nie 600 stówek a 6 stówek (600zł) 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HuskyMoto125 Napisano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2023 Moja propozycja brzmi tak: JBL Tuner 2, co prawda nie ma pilota ale za to radio (FM,DAB, DAB+) bluetooth 4.2, regulacja głośności, czas użytkowania to 12h na jednym ładowaniu - https://www.komputronik.pl/product/697906/jbl-tuner-2-bialy.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 JBL ostatnio zakupiłem Charge 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 16 maja 2023 Udostępnij Napisano 16 maja 2023 Witaj Jeśli miałbyś gdzie podłączyć "prąd" to koniecznie zerknij na: Audio Pro BT 5 https://www.tophifi.pl/glosniki-bezprzewodowe/glosniki-bluetooth/audio-pro-bt5.html Przyjemne, ciełe granie. Ładna obudowa i to zaczyna grać Może ośmieszyć niektóre znane marki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts