PanKlor Napisano 10 maja 2023 Udostępnij Napisano 10 maja 2023 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: No to wygląda że nie zwiększył Najlepiej bedzie jak sam się wypowie. Może zwiększył a może część zakupów odłożył w czasie (więc też zwiększył). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 @pebcio co tak ucichłeś? Dnia 10.05.2023 o 09:06, PanKlor napisał: Najlepiej bedzie jak sam się wypowie. Może zwiększył a może część zakupów odłożył w czasie (więc też zwiększył). Na razie widze że ceny się uspokoiły przy najmniej w temacie audio. Doszły już do granicy gdzie jest bardzo drogo. Te które osiągnęły absurd widze że delikatne korekcję w dół poszły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 11 minut temu, Piotr Sonido napisał: @pebcio co tak ucichłeś? Na razie widze że ceny się uspokoiły przy najmniej w temacie audio. Doszły już do granicy gdzie jest bardzo drogo. Te które osiągnęły absurd widze że delikatne korekcję w dół poszły. Kupiłem na górce. Będę bardziej doceniał Elektronika chyba faktycznie ciut w dół. Jak patrzę na svs czy nowe Focale to różnicy nie widzę. Innych cen nie śledziłem więc nie mam odniesienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 26 minut temu, PanKlor napisał: Kupiłem na górce. Będę bardziej doceniał Elektronika chyba faktycznie ciut w dół. Jak patrzę na svs czy nowe Focale to różnicy nie widzę. Innych cen nie śledziłem więc nie mam odniesienia. No ceny Focala będą jeszcze zweryfikowane. Mają dwie nowe linie. Więc trzeba je zbadać najpierw Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts