Skocz do zawartości

Słuchawki dokanałowe bluetooth do 500

Recommended Posts

Siema ludziska, poszukuje słuchawek jak w temacie. Ostatnie jakie użytkowałem  to Sony SBH80 i były jak dla mnie mega wygodne. i poszukiwałbym coś na ten styl. :Pchełki" odpadają gdyż w porównaniu z Sony SBH80, wypadają, słabo trzymają się w uszach. Testowałem różna rodzaje i lipa. Wychodzi na to, że mam taką budowę, iż muszą mieć coś na styl Sony SBH80. 

Z góry dziękuję za pomoc.

Witaj

Będzie ciężko, szczególnie jeśli ma to być coś lepszego.

Na Twoim miejscu rozważyłbym coś pokroju TWS, co nie będzie wypadało z ucha w trakcie na przykład biegania.

Obecnie mamy fajny produkt od Audio Technica CKS50TW  https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/audio-technica-ath-cks50tw.html 

Łatwo nie wylecą z ucha a przede wszystkim będzie miał radość z użytkowania. To bardzo dynamiczny i mocny dźwięk, nie będziesz zawiedziony.

Polecamy!

20 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Witaj

Będzie ciężko, szczególnie jeśli ma to być coś lepszego.

Na Twoim miejscu rozważyłbym coś pokroju TWS, co nie będzie wypadało z ucha w trakcie na przykład biegania.

Obecnie mamy fajny produkt od Audio Technica CKS50TW  https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/audio-technica-ath-cks50tw.html 

Łatwo nie wylecą z ucha a przede wszystkim będzie miał radość z użytkowania. To bardzo dynamiczny i mocny dźwięk, nie będziesz zawiedziony.

Polecamy!

No spoko ciekawie się zapowiada. Jak jesteście w stanie obniżyć cenę do 500zł kupuję z miejsca.