Bzykovvski Napisano 16 maja 2023 Udostępnij Napisano 16 maja 2023 Witajcie! Poszukuję głośników/kolumn podłogowych pod w/w amplituner. Nie jestem znawca tematu,totalny że mnie laik. Chciałbym wykorzystać taki zestaw do oglądania filmów,ale zdecydowanie częściej do odsłuchu muzyki. Gatunki różne,w większości elektronika i rock. Budżet jakim dysponuje to 800/900zł Poradzicie coś?? Na oku mam używane zestawy: - B&W DM309 - JBL LX 60 - Gale 4040 Chętnie dowiem się jakie są Wasze opinie dotyczące tych kolumn. No i oczywiście alternatywne propozycje są mile widziane! Pozdrawiam! Marcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 16 maja 2023 Udostępnij Napisano 16 maja 2023 Witaj, B&W DM309 to były bardzo dobre kolumny! Aż szkoda, że po dziś dzień Bowers nie produkuje niższej serii (300) Nie należą do łatwych i przyjemnych "dla wzmacniacza" ale ten Denon powinien sobie z nimi poradzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 maja 2023 Udostępnij Napisano 17 maja 2023 Klipsch F1 albo F2 będa niewiele droższe. Tannoy M4/F4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts