Bzykovvski Napisano 16 maja 2023 Napisano 16 maja 2023 Witajcie! Poszukuję głośników/kolumn podłogowych pod w/w amplituner. Nie jestem znawca tematu,totalny że mnie laik. Chciałbym wykorzystać taki zestaw do oglądania filmów,ale zdecydowanie częściej do odsłuchu muzyki. Gatunki różne,w większości elektronika i rock. Budżet jakim dysponuje to 800/900zł Poradzicie coś?? Na oku mam używane zestawy: - B&W DM309 - JBL LX 60 - Gale 4040 Chętnie dowiem się jakie są Wasze opinie dotyczące tych kolumn. No i oczywiście alternatywne propozycje są mile widziane! Pozdrawiam! Marcin Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 16 maja 2023 Napisano 16 maja 2023 Witaj, B&W DM309 to były bardzo dobre kolumny! Aż szkoda, że po dziś dzień Bowers nie produkuje niższej serii (300) Nie należą do łatwych i przyjemnych "dla wzmacniacza" ale ten Denon powinien sobie z nimi poradzić. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 17 maja 2023 Napisano 17 maja 2023 Klipsch F1 albo F2 będa niewiele droższe. Tannoy M4/F4 Odpisz, cytując
Recommended Posts