Vars Napisano 11 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2023 Oj czepiasz się: zniekształcał. Dźwięk nie był czysty. Jak pisałem Primare brzmi świetnie z moimi kolumnami. Nie jestem audiofilem, jak ja razie, trudno mi to opisać, poza tym, że czuje jakby mocniejsza podstawę basowa i reszta jakby na tym tle też lepiej brzmi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października A z Regą Elex MK4 ktoś słuchał tych AE309? Albo innych paczek z tej stajni? Jakoś mnie tak naszło przy weekendzie na Acoustic Energy, nigdy ich nie miałem, a wydaje mi się, że mają wciąż w miarę "normalne" ceny. Zwłaszcza AE309 wydaje mi się nieźle wyceniony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 16 października Udostępnij Napisano 16 października Cóż, po kilku nocach i różnych przemyśleniach, zostanę jednak przy monitorach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 października Udostępnij Napisano 17 października No właśnie bo w innym temacie pisałem o AE500. AE309 to wieksza konstrukcja ale na innych przetwornikach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts