azizi Napisano 24 kwietnia Udostępnij Napisano 24 kwietnia 11 minut temu, Piotr Sonido napisał: No oni za wiele o Audio tam nie wiedzą. Audio w sony to jest absolutny dodatek bo kiedyś tak było. Przyjedzie to sprawdzisz wszystko Do Atmosa będzie ok Nawet w instrukcji, którę podlinkowałęś nie ma wzmianki o tym co z OSD. Dziś pewnie przyjdzie wszytko i trzeba będzie dziury w suficie robić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 kwietnia Udostępnij Napisano 24 kwietnia No wlasnie szukalem po słowach kluczowych i nic nie było. Dziwne. Było by to nieco słabe jak na model sprzedawany w 2024 roku. Aż nie możliwe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumowe Ucho Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia Dnia 23.04.2024 o 06:53, azizi napisał: Dzięki za informacje. Czy ten Sony ma jakieś OSD? Chodzi mi czy np. podczas przełączania źródeł dźwięku będą się na ekranie telewizora pojawiać informacje, że zmieniło się np. Dolby Atmos na DTS czy głośność została zwiekszona i tym podobne? Czy tylko na tym małym wyświetlaczu takie informacje się pojawiają? Jak korzystasz z HDMI do ampli to tak. Jak nie, to zostaje ekranik, pokazuje czy ATMOS czy DTS:X czy cokolwiek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia Dojechał? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azizi Napisano 27 kwietnia Udostępnij Napisano 27 kwietnia Dnia 25.04.2024 o 20:48, Gumowe Ucho napisał: Jak korzystasz z HDMI do ampli to tak. Jak nie, to zostaje ekranik, pokazuje czy ATMOS czy DTS:X czy cokolwiek. Lux, o to chodziło. Dziękuję za informacje. 22 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Dojechał? Tak ale leży w kartonie nierozpakowany bo zależało mi na FV i kupiłem z amazon.pl. Wystawili FV ale z niemiec (głośniki np przyszły z polski i nip polski był). Złożyłem vat-r o nip eu i czekam. Jak będę miał już nip eu to kupię jeszcze raz, a ten zwrócę. Na wypadek jednak jak by towar się skończył sprzęt leży i czeka. Taka mała zawiała sytuacja. Dziś może powalczę z głosnikami w suficie Chciało by się już wszytko uruchomić no ale ... VAT Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 kwietnia Udostępnij Napisano 29 kwietnia Ok, Nie mam firmy to nie wiem. Ale rozumiem ze chodzi o co Ci chodzi. Generalnie jesteś pewien że to pojdzie tak? Wiec to tylko kwestia chwilowej zamotki i czasu? Ale uda się tak jak chcesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts