THX1138 Napisano 13 lipca 2023 Napisano 13 lipca 2023 Czesc Poprosze o subektywną ocene czy waszym zdaniem jest sens uzywac systemu Daphile do Tidal z laptopa czy nie warto i wystarczy Windows Prosze o plusy i minusy takiego rozwiazania . Narazie Tidal odtwarzany jest na Windows Oczywiscie najlepiej sprawdzic samemu ale moze juz ktos sprawdzal i moze cos o tym powiedziec Pozdrawiam i bede wdziewczny za wszelkie sugestie i porady Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 13 lipca 2023 Napisano 13 lipca 2023 Z maliny Daphile mi lepiej brzmiało niż Win z laptopa. Ja głównie pliki odtwarzałem. Sądzę że Daphile będzie lepsze. Windows to lekki syfek jest :). Odpisz, cytując
THX1138 Napisano 13 lipca 2023 Autor Napisano 13 lipca 2023 Wing0 dziekuje Prosze o dalsze wypowiedzi innych uzytkownikow Odpisz, cytując
THX1138 Napisano 14 lipca 2023 Autor Napisano 14 lipca 2023 Zainstaluje Daphile na laptopie i sam sprawdze . Napisze wam o efektach jakie słyszalem to moze sie to komus innemu przyda Odpisz, cytując
THX1138 Napisano 17 lipca 2023 Autor Napisano 17 lipca 2023 Temat nie jest porzucony . Czekam na dysk do instalacji Daphile Odpisz, cytując
THX1138 Napisano 18 lipca 2023 Autor Napisano 18 lipca 2023 Mam jeszcze druga prosbe i bardzo bym prosil o pomoc i podpowiedz w tej sprawie . Jak myslicie czy lepiej pod wzgledem brzmienia bedzie sie spisywal Daphile z Tidalem na laptopie czy Daphile na terminalu? Np Dell Czy bedzie to samo brzmieniowo czy jednak roznice moga byc . Poprosze tez o porownanie z Maliną jak ktos sprawdzal Z gory serdecznie dziekuje Odpisz, cytując
THX1138 Napisano 18 lipca 2023 Autor Napisano 18 lipca 2023 Jednak pojde w Daphile na Malinie zamiast terminala . Ktos moze mi to ogarnąc jaką Maline kupic jak zainstalowac Daphile i odpalic Tidala na nim? I ogolnie z czym sie to je . Ile miejsca musi byc na Daphile jaka karta SD itp Bylbym wdzieczny za pomoc gdybys ktos mial czas i ochote Pozdrawiam PS Niezaleznie od tego najpierw sprawdze granie z Daphile na laptopie (dysku jeszcze nie ma ale czekam ) Odpisz, cytując
Recommended Posts