THX1138 Napisano 13 lipca 2023 Udostępnij Napisano 13 lipca 2023 Czesc Poprosze o subektywną ocene czy waszym zdaniem jest sens uzywac systemu Daphile do Tidal z laptopa czy nie warto i wystarczy Windows Prosze o plusy i minusy takiego rozwiazania . Narazie Tidal odtwarzany jest na Windows Oczywiscie najlepiej sprawdzic samemu ale moze juz ktos sprawdzal i moze cos o tym powiedziec Pozdrawiam i bede wdziewczny za wszelkie sugestie i porady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 13 lipca 2023 Udostępnij Napisano 13 lipca 2023 Z maliny Daphile mi lepiej brzmiało niż Win z laptopa. Ja głównie pliki odtwarzałem. Sądzę że Daphile będzie lepsze. Windows to lekki syfek jest :). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THX1138 Napisano 13 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 lipca 2023 Wing0 dziekuje Prosze o dalsze wypowiedzi innych uzytkownikow Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THX1138 Napisano 14 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2023 Zainstaluje Daphile na laptopie i sam sprawdze . Napisze wam o efektach jakie słyszalem to moze sie to komus innemu przyda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THX1138 Napisano 17 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 lipca 2023 Temat nie jest porzucony . Czekam na dysk do instalacji Daphile Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THX1138 Napisano 18 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2023 Mam jeszcze druga prosbe i bardzo bym prosil o pomoc i podpowiedz w tej sprawie . Jak myslicie czy lepiej pod wzgledem brzmienia bedzie sie spisywal Daphile z Tidalem na laptopie czy Daphile na terminalu? Np Dell Czy bedzie to samo brzmieniowo czy jednak roznice moga byc . Poprosze tez o porownanie z Maliną jak ktos sprawdzal Z gory serdecznie dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THX1138 Napisano 18 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2023 Jednak pojde w Daphile na Malinie zamiast terminala . Ktos moze mi to ogarnąc jaką Maline kupic jak zainstalowac Daphile i odpalic Tidala na nim? I ogolnie z czym sie to je . Ile miejsca musi byc na Daphile jaka karta SD itp Bylbym wdzieczny za pomoc gdybys ktos mial czas i ochote Pozdrawiam PS Niezaleznie od tego najpierw sprawdze granie z Daphile na laptopie (dysku jeszcze nie ma ale czekam ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts