bucio Napisano 24 lipca 2023 Udostępnij Napisano 24 lipca 2023 Witam, nie bardzo się znam, ale zaryzykowałem i kupiłem następujący sprzęt za 900z: kolumny Heco Victa 701 i amplituner yamaha a s500. Wydaję się, że wszystko działa, a stan ogólny wizualnie db.Głośniki nieuszkodzone. Wiem, że było to użytkowane regularnie, ale w miarę cicho (jeżeli ma to jakieś znaczenie). Osoba sprzedała to (i inne rzeczy), bo się wyprowadza. W necie widziałem różne ceny tego sprzętu i zgłupiałem Opłacało się? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 24 lipca 2023 Udostępnij Napisano 24 lipca 2023 (edytowany) @bucio Nie rozumiem że niby 900zł to za tanio? Jeżeli kolumny i amplituner są sprawne to chyba dobrze 🙂 Edytowano 24 lipca 2023 przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bucio Napisano 24 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 lipca 2023 3 godziny temu, RLC2 napisał: @bucio Nie rozumiem że niby 900zł to za tanio? Jeżeli kolumny i amplituner są sprawne to chyba dobrze 🙂 No właśnie tego nie wiem. Za tanio, za drogo, w sam raz. Nie potrafię tego wycenić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 24 lipca 2023 Udostępnij Napisano 24 lipca 2023 Moim skromnym zdaniem kupiłeś ten cały sprzęt po bardzo okazjonalnej cenie. Nawet jeżeli coś się popsuję to będziesz miał na remont 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts