Krzysztof.M Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Cześć, Pożyczyłem Denona i za każdym razem jak go włączam pojawia się napis Assigning i trzeba poczekać aż się w pełni uruchomi. Jak można przyspieszyć start? Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasiorsa Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 33 minuty temu, Krzysztof.M napisał: Cześć, Pożyczyłem Denona i za każdym razem jak go włączam pojawia się napis Assigning i trzeba poczekać aż się w pełni uruchomi. Jak można przyspieszyć start? Pozdrawiam. Stawiam że w ustawieniach - sieć - zarządzanie siecią masz ustawione że jest wyłączony w trybie gotowości. Przestaw na Zawsze włączony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof.M Napisano 5 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 (edytowany) Tak, mam wyłączony w trybie gotowości. Czy to znaczy, że długie uruchamianie jest związane tylko z łączeniem z siecią? Dlaczego jak pilotem włączam "internet radio" to mam napis: No network Connection, chodziarz mogę przez WiFi łączyć się z Heosem w telefonie? Edytowano 5 sierpnia 2023 przez Krzysztof.M Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof.M Napisano 5 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Już wiem dlaczego był problem z połączeniem do rutera. Dlaczego amplituner stracił login i hasło do WiFi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasiorsa Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Może długo był odpięty od prądu chociaż wątpię 🙂 W każdym razie zniknął już problem "Assigning" czy nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 6 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2023 12 godzin temu, Krzysztof.M napisał: Już wiem dlaczego był problem z połączeniem do rutera. Dlaczego amplituner stracił login i hasło do WiFi? Może któraś aktualizacja to spowodowała. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof.M Napisano 6 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2023 Mam wyłączone aktualizacje w Denonie. Wydaje mi się, że jest błąd w kodzie softu w amplitunerze, ponieważ zmieniałem niektóre ustawienia i wtedy błąd w programie usuną dane dostępowe do routera. Assigning już się nie pojawia, choć po dłuższej drzemce zapomina ostatnio włączony kanał TuneIn z ulubionych i trzeba ponownie wchodzić do ulubionych aby go wybrać. Czy taka skleroza kanałowa jest normą? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2023 A robiłeś reset urządzenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts