HA NYS Napisano 6 sierpnia 2023 Napisano 6 sierpnia 2023 Cześć, wczoraj nagle soundbar JBL 2.1 przestał przesyłać dzwięk do telewizora. Zmieniałem kable hdmi i dalej nic. Nic z ustawieniami nie kombinowałem a nagle przestało działać. Dziwne jest też to ,że przed tym jak stracił się dzwięk jbl włączał się automatycznie wraz z włączeniem telewizora a teraz muszę go włączać samemu. Proszę o pomoc, dzięki. Odpisz, cytując
Tasiorsa Napisano 6 sierpnia 2023 Napisano 6 sierpnia 2023 7 godzin temu, HA NYS napisał: Cześć, wczoraj nagle soundbar JBL 2.1 przestał przesyłać dzwięk do telewizora. Zmieniałem kable hdmi i dalej nic. Nic z ustawieniami nie kombinowałem a nagle przestało działać. Dziwne jest też to ,że przed tym jak stracił się dzwięk jbl włączał się automatycznie wraz z włączeniem telewizora a teraz muszę go włączać samemu. Proszę o pomoc, dzięki. Może HDMI-CEC Ci się wyłączyło w TV? Odpisz, cytując
Iron Napisano 8 sierpnia 2023 Napisano 8 sierpnia 2023 Dnia 6.08.2023 o 13:42, HA NYS napisał: Cześć, wczoraj nagle soundbar JBL 2.1 przestał przesyłać dzwięk do telewizora. Zmieniałem kable hdmi i dalej nic. Nic z ustawieniami nie kombinowałem a nagle przestało działać. Dziwne jest też to ,że przed tym jak stracił się dzwięk jbl włączał się automatycznie wraz z włączeniem telewizora a teraz muszę go włączać samemu. Proszę o pomoc, dzięki. Sprawdź ustawienia i jak są ok, to reset przez odłączenie z zasilania (wyciągnij wtyczki z prądu). A przy okazji , chyba dźwięk z TV a nie odwrotnie😁 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 8 sierpnia 2023 Napisano 8 sierpnia 2023 Dnia 6.08.2023 o 13:42, HA NYS napisał: Cześć, wczoraj nagle soundbar JBL 2.1 przestał przesyłać dzwięk do telewizora Czyli prawidłowo bo to TV do soundbara ma iść. Dziwne że wcześniej działało 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts