MojNick Napisano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2023 Cześć, po 7 latach moje Encore Rockmaster się niestety rozleciały w wyniku upadku i potrzebny jest następca. PIerwszym moim wyborem jest pozostanie przy nich i ponowne kupno tego samego modelu, nie wiem tylko czy aktualne rewizje są tak samo dobre, były o tym jakieś informacje o wprowadzonych zmianach? Druga opcja to coś nowego, ale nie wiem w którą stronę iść, wiele modeli jest do siebie porównywanych jednak ciężko znaleźć coś z porównaniem do tego co miałem. Zastosowanie to szeroko pojęta muzyka elektroniczna, budowa preferowana tak jak w tych (na duży plus odpinany kabel). Budżet to najlepiej 200 zł jak wybrać to samo, ale może wzrosnąć do max 500 jeżeli rzeczywiście coś mogłoby mnie przekonać i byłoby warte tej dopłaty. Słuchawki będą podłączane wyłącznie pod laptopa pod integrę. Inne moje propozycje: AKG K240 MKII Audio-Technica ATH-M40X AKG K271 MKII Cenowo idziemy dość wysoko, kusi coś nowego ale czy to wykorzystam na moim sprzęcie i czy warto rzeczywiście? Dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2023 Audio-Technica ATH-A550Z i ATH M40x to moim zdaniem najciekawsze opcje, zwłaszcza że mają grać z laptopa. K240 i K271 wolą więcej prądu, więc jeśli nie używasz Macbooka, to pewnie będzie średnio. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts