olo77 Napisano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2023 (edytowany) Witam Posiadam kolumny Polk l600, obecnie grają ze wzmacniaczem DENON PMA 1520AE + DCD 1520AE . Możecie polecić jakiś wzmacniacz, który będzie dobrze brzmiał z Polkami. Pozdrawiam Edytowano 8 sierpnia 2023 przez olo77 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2023 A co nie pasuje w obecnym brzmieniu? Może to kwestia akustyki? Jak masz ustawione kolumny? Jak duży pokój? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo77 Napisano 8 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2023 Pokój około 50m, pojawiają się trzaski przy regulacji potencjometru (pewnie do wymiany). Myślę że w tym torze najsłabszym elementem jest wzmacniacz. Mam go od około 8 lat. Pomyślałem że może warto zainwestować w coś nieco lepszego i nowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts