Kuba24 Napisano 15 sierpnia 2023 Napisano 15 sierpnia 2023 Witam, Przymierzam się do zakupu głośnika, który ma służyć głównie do puszczania muzyki z telefonu, czasem z telewizora. Zastanawiam się nad Marshallem Stanmore 3. Pytanie czy w tym budżecie do (2000zł) znajdę coś lepszego? Sam się nie znam na kompletacji takiego sprzętu oraz zależy mi na tym żeby nie zajmowało to dużo miejsca. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 września 2023 Napisano 7 września 2023 Cześć Nie wiem czy już coś kupiłeś czy nie, ale mamy fajny produkt w postaci skandynawskiego Audio Pro C5 mk2 Bardzo ładne wykonanie, proste, dobrze spasowane. W dodatku duża kultura w dźwięku, lekko ocieplony i gładki w odbiorze. Zerknij na obszerniejszy materiał pod spodem Odpisz, cytując
axelios Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 Myślę, że Marshall Stanmore 3 to dobry wybór. Na pewno będziesz zadowolony, oferuje wyjątkowo głośny i klarowny dźwięk. Według mnie wygrywa z konkurencją swoim eleganckim wyglądem. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 13 września 2023 Napisano 13 września 2023 To jeśli szukasz dalej, to wrzucam Ci jeszcze jedną propozycją do obowiązkowego odsłuchu Zapewne znasz nazwisko "Marley" -będzie to produkt od jego potomków. Głośnik bag of riddim. Niesamowita dynamika i duży volium z miłą przejrzystością: https://www.tophifi.pl/glosniki-bezprzewodowe/glosniki-bluetooth/house-of-marley-bag-of-riddim-2-0.html Zapraszamy do kontaktu w celu odsłuchu Odpisz, cytując
Recommended Posts