firefly20 Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Hej, Niedługo czeka mnie trasa ponad 1000 km. Dowiedziałam się, że można kupić transmiter FM i słuchać przez niego muzyki ze spotify. Przeglądałam Amazon i nie wiem, na który się zdecydować. Macie jakieś polecajki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 A czy nie ma możliwości przeslania przez bt lub chociaż wejscie "aux 3.5mm"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieefektowny Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Używam takiego, nie mam porównania do innych bo to jedyny jaki mam, ale jest całkiem niezły Roidmi Transmiter FM Mojietu Roidmi 3s - Zestawy głośnomówiące - Sklep komputerowy - x-kom.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalkowalski_pl Napisano 12 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2023 Niedawno kupiłem wcale nie budżetowego - niestety nie mogę ustawić go na takiej częstotliwości aby nie było zakłuceń wszystkie pasma zajęte Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieefektowny Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca U mnie 101.2 działa świetnie, ale jak pojadę za Lesko, sanok i dalej też często przenikają inne radia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts