Krzysztof Beska Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 (edytowany) Witam. Mam subwoofer Klipsch R-115SW, od dnia dzisiejszego przestał działać. Dioda przestaje się świecić i sub nie gra, podłączam kabel zasilający na nowo i działa przez około 3/4 min i ponownie się rozłącza - dioda przestaje się świecić, sub przestaje grać. Posiadam zestaw Klipsch od grudnia i do dzisiaj nie było żadnych problemów. Z dnia na dzien tak się stało. Czy ktoś miał taki problem, albo wie, gdzie leży problem? Edytowano 10 września 2023 przez Krzysztof Beska Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 13 minut temu, Krzysztof Beska napisał: Witam. Mam subwoofer Klipsch R-112SW, od dnia dzisiejszego przestał działać. Dioda przestaje się świecić i sub nie gra, podłączam kabel zasilający na nowo i działa przez około 3/4 min i ponownie się rozłącza - dioda przestaje się świecić, sub przestaje grać. Posiadam zestaw Klipsch od grudnia i do dzisiaj nie było żadnych problemów. Z dnia na dzien tak się stało. Czy ktoś miał taki problem, albo wie, gdzie leży problem? Najprawdopodobniej tylko serwis będzie mógł pomóc. Sam tu chyba niewiele zdziałasz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 To się zdarza w tej linii subwooferów. Serwis się tym zajmie. Masz jeszcze gwarancję? Masz pudełko? Bo do konsbud lepiej wysyłać w oryginalnym opakowaniu/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Beska Napisano 11 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2023 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: To się zdarza w tej linii subwooferów. Serwis się tym zajmie. Masz jeszcze gwarancję? Masz pudełko? Bo do konsbud lepiej wysyłać w oryginalnym opakowaniu/ Tak. Mam wszystko. Dziś się z nimi skontaktuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 września 2023 Udostępnij Napisano 12 września 2023 20 godzin temu, Krzysztof Beska napisał: Tak. Mam wszystko. Dziś się z nimi skontaktuje. No to dobrze. To niech jedzie na gwarancję. Koniecznie w oryginalnym pudełku. Zrób sobie zdjęcia produktu przed wysyłką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Beska Napisano 12 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 września 2023 11 godzin temu, Piotr Sonido napisał: No to dobrze. To niech jedzie na gwarancję. Koniecznie w oryginalnym pudełku. Zrób sobie zdjęcia produktu przed wysyłką. Chcą tylko abym wysłał im ten wzmacniacz z subwoofera (jeżeli dobrze to nazywam). Mam to odkręcić i przesłać tylko ta część. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 A no to nawet lepiej w takim razie. Wygodne dla Ciebie. To nie bój się tylko wykrecaj. Kwestia tylko odpowiedniego spakowania go Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Beska Napisano 23 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2023 Odesłali mi od suba SPL150. Mam nadzieje, ze będzie Ok. Plus taki, ze pokrętła lepiej wyglądają Haha 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 września 2023 Udostępnij Napisano 24 września 2023 W sensie że inny wzmacniacz? No może coś poprawili Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Beska Napisano 5 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2023 Dnia 24.09.2023 o 13:24, Piotr Sonido napisał: W sensie że inny wzmacniacz? No może coś poprawili Tak. Jest od tej wersji SPL150. Ten R115-SW jest niedostępny już w tym sklepie i chyba ogólnie ciężko dostępny do kupienia, wiec mysle, ze dlatego wysłali mi z tej nowszej wersji. Wszystko ładnie śmiga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 października 2023 Udostępnij Napisano 6 października 2023 Dnia 5.10.2023 o 13:37, Krzysztof Beska napisał: Tak. Jest od tej wersji SPL150. Ten R115-SW jest niedostępny już w tym sklepie i chyba ogólnie ciężko dostępny do kupienia, wiec mysle, ze dlatego wysłali mi z tej nowszej wersji. Wszystko ładnie śmiga. Nie o tym mówiłem. To że on jest wydajniejszy to ja wiem. Chodzi o to że zdarzały się serwisy tego 115SW. Dlatego trzymam kciuki żeby tu nie było problemów z czasem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Beska Napisano 6 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 października 2023 46 minut temu, Piotr Sonido napisał: Nie o tym mówiłem. To że on jest wydajniejszy to ja wiem. Chodzi o to że zdarzały się serwisy tego 115SW. Dlatego trzymam kciuki żeby tu nie było problemów z czasem. Korzystając z okazji, aby nie zakładać nowego temu, czy miałeś już możliwość słuchania z RP-1600SW?? Jak wrażenia? Zastawiam sie nad nim, ale nie wiem czy jest sens. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 października 2023 Udostępnij Napisano 6 października 2023 4 minuty temu, Krzysztof Beska napisał: Korzystając z okazji, aby nie zakładać nowego temu, czy miałeś już możliwość słuchania z RP-1600SW?? Jak wrażenia? Zastawiam sie nad nim, ale nie wiem czy jest sens. Niestety nie. Mam na liscie ale obecnie się przebranżawiam. wiec nie mam tyle czasu na testy co kiedyś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Beska Napisano 6 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 października 2023 53 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Niestety nie. Mam na liscie ale obecnie się przebranżawiam. wiec nie mam tyle czasu na testy co kiedyś. Ok rozumiem. Dzięki w takim razie za pomoc. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 października 2023 Udostępnij Napisano 10 października 2023 Dnia 6.10.2023 o 18:56, Krzysztof Beska napisał: Ok rozumiem. Dzięki w takim razie za pomoc. Pozdrawiam Pchnąłeś temat tego suba jakoś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Beska Napisano 15 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 października 2023 Dnia 10.10.2023 o 19:50, Piotr Sonido napisał: Pchnąłeś temat tego suba jakoś? Na ta chwile nie. chcialbym go pierw gdzieś sprawdzić, bo kupić w ciemno za taka cenę średnio mi się uśmiecha 😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Dnia 15.10.2023 o 16:43, Krzysztof Beska napisał: Na ta chwile nie. chcialbym go pierw gdzieś sprawdzić, bo kupić w ciemno za taka cenę średnio mi się uśmiecha 😋 No to go wypożycz. Sporo salonów da Ci taką możliwość. Co Ci da odsłuch nie w Twojej akustyce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Beska Napisano 18 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2023 Dnia 17.10.2023 o 08:06, Piotr Sonido napisał: No to go wypożycz. Sporo salonów da Ci taką możliwość. Co Ci da odsłuch nie w Twojej akustyce? Nie wiedziałem szczerze mówiąc, ze jest taka możliwość. Muszę w takim razie to sprawdzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 października 2023 Udostępnij Napisano 19 października 2023 Tak wiele salonów to teraz praktykuje. Ale uważaj i omijaj takie które nie zwracają pełnej kaucji, chca jakiejś opłaty. Albo jawnie nie wypozyczają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Beska Napisano 12 września Autor Udostępnij Napisano 12 września Niestety ponownie mam ten sam problem. Po około roku subwoofer klipsch znowu siadł 😫 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 września Udostępnij Napisano 14 września niestety te modele tak miały. Czekamy na info użytkowników co z nową linią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts