Wito76 Napisano 13 września 2023 Napisano 13 września 2023 (edytowany) Niektórzy sami składają sobie różne klocki, wzmacniacze, przetworniki DAC no i wiadomo, poza elektroniką są też kabelki do połączeń wewnętrznych, tych zasilających i sygnałowych. Wiadomo, trzeba wyjść z gniazda zasilającego do włącznika, dalej na różne obwody, transformatory, zasilacze itp. Mamy też wejścia i wyjścia (gniazda) RCA - jakich kabelków tutaj używacie do połączenia z płytką PCB? Co by nie przegadać - jakich kabelków zasilających i sygnałowych używają panowie elektronicy? Nie chcę odpowiedzi "idź do Obi i kup sobie 3x2,5mm2 tyle ile potrzebujesz" ewentualnie "domofonowy" w skrętkę. Takim osobom z góry dziękuję za życzliwe rady. Jesteśmy na forum audio i rozmawiamy o produktach dedykowanych dla audio. Chodzi o takie sensowne, rozsądne finansowo propozycje, nie za miliony. Żeby trochę naprowadzić - nie chcę jeszcze wszystkiego zdradzać - chodzi o pewien projekt gdzie koszt elementów (elektroniki) to około 2k i adekwatnie/proporcjonalnie do tego trzeba dobrać jakieś audio kabelki. Edytowano 13 września 2023 przez Wito76 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 13 września 2023 Napisano 13 września 2023 @Wito76 myślę że najlepsza będzie zakładka DIY na AS 👍 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts