Ressx Napisano 21 września 2023 Udostępnij Napisano 21 września 2023 Mam pytanie czy wasapi w tidal obsługuje słuchawki bluetooth czy tylko urządzenia dac? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 21 września 2023 Udostępnij Napisano 21 września 2023 Cześć Pytanie, jakie słuchawki chcesz podłączyć? Co to za model? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ressx Napisano 21 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2023 Technics eah a800 z kodekiem ldac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 21 września 2023 Udostępnij Napisano 21 września 2023 Nie słyszałem, żeby przez łatkę wasapi w ten sposób to działało. Słuchawki przez bluetooth będą zawsze nosić ograniczenia, nie lepiej użyć ich przez kabel wyłacznie? albo w ogóle kupić nowe słuchawki nauszne na przewód? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 września 2023 Udostępnij Napisano 21 września 2023 Wasapi to sterowniki i działają w urządzeniu. Jeśli urządzenie działa na driverach wasapi to w wyborze wyjścia widać co obługuje... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ressx Napisano 21 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2023 mi chodzi o tryb exclusive ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts