nixon Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Dzień dobry. Do sprzedania posiadam wzmacniacz Rotel 1592 mk2. Wzmacniacz piękny i zarazem prezentujący świetny dźwięk. Waga blisko 18 kilo oraz bardzo duża moc ( 2 x 232 W/8 Ω, 2 x 397 W/4 Ω) Podczas szukania sprzętu zaliczyłem bardzo dużo odsłuchów i nie znalazłem nic lepiej grającego do kwoty 12-13 tys. audio.com.pl/testy/stereo/wzmacniacze-stereo/3433-ra-1592-mkii Bardzo wysokie oceny w testach oraz użytkowników. Myślę ,że każdy przyszły posiadacz tego wzmacniacza doceni jakość dźwięku jaka płynie z tego sprzętu. Wzmacniacz kupiony był w połowie lutego 2022 roku. U mnie grał maksymalnie 50 godzin przez cały ten okres. Niestety plany na salon, w którym miałem słuchać muzyki przesunęły się dosyć mocno w czasie i nie wiem kiedy przyjdzie mi usiąść na kanapie otoczony dźwiękiem Stan wzmacniacza bardzo, bardzo dobry. Większość czasu spędził w pudełku i nawet nie stał na półce. Posiadam oczywiście wszystkie pudełka, kable i pilot do wzmacniacza. Odsłuch i odbiór osobisty możliwy w Przemyślu. Czasami bywam w Łodzi więc mogę go wtedy przywieźć. Możliwa też wysyłka. Cena 8499 zł Polecam i pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nixon Napisano 12 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2023 Temat do zamknięcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts