nixon Napisano 2 października 2023 Napisano 2 października 2023 Dzień dobry. Do sprzedania posiadam wzmacniacz Rotel 1592 mk2. Wzmacniacz piękny i zarazem prezentujący świetny dźwięk. Waga blisko 18 kilo oraz bardzo duża moc ( 2 x 232 W/8 Ω, 2 x 397 W/4 Ω) Podczas szukania sprzętu zaliczyłem bardzo dużo odsłuchów i nie znalazłem nic lepiej grającego do kwoty 12-13 tys. audio.com.pl/testy/stereo/wzmacniacze-stereo/3433-ra-1592-mkii Bardzo wysokie oceny w testach oraz użytkowników. Myślę ,że każdy przyszły posiadacz tego wzmacniacza doceni jakość dźwięku jaka płynie z tego sprzętu. Wzmacniacz kupiony był w połowie lutego 2022 roku. U mnie grał maksymalnie 50 godzin przez cały ten okres. Niestety plany na salon, w którym miałem słuchać muzyki przesunęły się dosyć mocno w czasie i nie wiem kiedy przyjdzie mi usiąść na kanapie otoczony dźwiękiem Stan wzmacniacza bardzo, bardzo dobry. Większość czasu spędził w pudełku i nawet nie stał na półce. Posiadam oczywiście wszystkie pudełka, kable i pilot do wzmacniacza. Odsłuch i odbiór osobisty możliwy w Przemyślu. Czasami bywam w Łodzi więc mogę go wtedy przywieźć. Możliwa też wysyłka. Cena 8499 zł Polecam i pozdrawiam
Recommended Posts