rookie01 Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Yamaha ma jakieś 5 lat. Gdy kręcę loudness słychać lekkie trzaski w lewej kolumnie. Kolumn stronami nie zmieniłem, ale przepinałem kable pod drugą parę wyjść. Nie pomaga. Zdaje mi się, że całość gra gorzej i ciszej, ale to może być efekt przeprowadzki. Ktoś miał podobne objawy, albo domyśla się przyczyny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Witaj. Może wymaga to przeczyszczenia od strony potencjometru. Najlepiej byłoby skierować urządzenie do naszego serwisu w celu ekspertyzy. Podajemy namiary w razie czego: 22 7779925/26. Marki, szkolna 34 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 października 2023 Udostępnij Napisano 19 października 2023 Dokładnie. Może być to serwis potencjometru. Serwis Audio Ci to zrobi. Wycen ile to będzie ksoztowac w oficjalnym bo może gdzie indziej będzie taniej. Jak wolisz. 11 godzin temu, rookie01 napisał: Zdaje mi się, że całość gra gorzej i ciszej, ale to może być efekt przeprowadzki. No tak zmieniła się akustyka. Będzie grał na pewno inaczej. Ale przegląd wypadało by zrobić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts