Fantomas Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 Odbiór osobisty w krakowie Cena: 3100 PLN kontakt: juliuszwlodarski91@gmail.com Nie mogę wysłać nie mm kartonu. Pilot w zestawie plus 2x3m. CHORD CLEARWAY zakonfekcjonowany. Wzmacniacz w stanie sklepowym. Polecam łączyć z Monitor Audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotter Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 Taka historia: koleś zamieszcza ogłoszenie o sprzedaży sprzętu podając swój adres email. W odpowiedzi piszę emaila z pytaniem czy ogłoszenie jest aktualne i podaję link do ogłoszenia. W odpowiedzi otrzymuję poniższy tekst (żenująca pisownia zgodna z oryginałem): Dla wszystkich forów a przede wszystkim tego nie ma takiego adresu. Do kogo pajacu piszesz!Wydupcaj . Przyznaję, że pozwoliłem sobie na niezbyt grzeczną odpowiedź. Sugeruję wszystkim zainteresowanym kilka razy się zastanowić nad transakcjami z tym kimś. Po pobieżnym zapoznaniu się z działalnością tego indywiduum na forum wnioskuję, że to taki mentalny standard w komunikacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 3 minuty temu, Rotter napisał: Sugeruję wszystkim zainteresowanym kilka razy się zastanowić nad transakcjami z tym kimś. Ale ten Pan jest tutaj bardzo bardzo dobrze znany w szczególności z działu sprzedam, zawsze jakieś kwiatki wychodziły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 3 lutego Autor Udostępnij Napisano 3 lutego Demon PMA 1600NE nowa cena: 3899 PLN Roczny bez kartonu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 3 lutego Autor Udostępnij Napisano 3 lutego Dnia 10.11.2023 o 11:37, Rotter napisał: Do kogo pajacu piszesz? Ja do zdrowego kontrahenta. To chyba oczywiste Dnia 10.11.2023 o 11:43, RLC2 napisał: z działu sprzedam, zawsze jakieś kwiatki wychodziły. Wszyscy którzy mieli ze mną do czynienia są mega zadowoleni. Raz zasnalem ze zmęczenia i stąd była cała nagonka na mnie tutaj, czyli na obcym forum Jak ktoś zaoferuje uczciwą cenę z odbiorem w Krakowie; sprzedam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts