Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Odbiór osobisty w krakowie 

Cena: 3100 PLN

kontakt: juliuszwlodarski91@gmail.com 

Nie mogę wysłać nie mm kartonu. Pilot w zestawie plus 2x3m. CHORD CLEARWAY zakonfekcjonowany.

Wzmacniacz w stanie sklepowym. Polecam łączyć z Monitor Audio 

• 2 weeks later...
Napisano

Taka historia: koleś zamieszcza ogłoszenie o sprzedaży sprzętu podając swój adres email. W odpowiedzi piszę emaila z pytaniem czy ogłoszenie jest aktualne i podaję link do ogłoszenia. W odpowiedzi otrzymuję poniższy tekst (żenująca pisownia zgodna z oryginałem):

Dla wszystkich forów a przede wszystkim tego nie ma takiego adresu. Do kogo pajacu piszesz!Wydupcaj .

Przyznaję, że pozwoliłem sobie na niezbyt grzeczną odpowiedź. Sugeruję wszystkim zainteresowanym kilka razy się zastanowić nad transakcjami z tym kimś. Po pobieżnym zapoznaniu się z działalnością tego indywiduum na forum wnioskuję, że to taki mentalny standard w komunikacji.

Napisano
3 minuty temu, Rotter napisał:

Sugeruję wszystkim zainteresowanym kilka razy się zastanowić nad transakcjami z tym kimś.

Ale ten Pan jest tutaj bardzo bardzo dobrze znany w szczególności z działu sprzedam, zawsze jakieś kwiatki wychodziły.

• 2 months later...
Napisano
Dnia 10.11.2023 o 11:37, Rotter napisał:

Do kogo pajacu piszesz?

Ja do zdrowego kontrahenta. To chyba oczywiste 

Dnia 10.11.2023 o 11:43, RLC2 napisał:

z działu sprzedam, zawsze jakieś kwiatki wychodziły.

Wszyscy którzy mieli ze mną do czynienia są mega zadowoleni.

Raz zasnalem ze zmęczenia i stąd była cała nagonka na mnie tutaj, czyli na obcym forum 

Jak ktoś zaoferuje uczciwą cenę z odbiorem w Krakowie; sprzedam!