Tux Napisano 4 listopada 2023 Udostępnij Napisano 4 listopada 2023 (edytowany) Streamer WiiM będzie podłączony do starego analogowego wzmacniacza, teraz potrzebuję jeszcze jakiś głośnik do sypialni (ok 10 m). Coś niedrogiego przez WiFi (Philips Smart Wi-Fi TAW6505, ale nie potrzebuję dodatkowych serwisów w glosniku i dużo ofert na OLX, nieudane? ) ❓ Edytowano 4 listopada 2023 przez Tux nowe informacje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Może Alexa echo, Możesz ją z wiim połączyć w parę i mieć Multiroom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimkr Napisano 30 listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 listopada 2023 Korzystająć z Balck Friday kupiłem za grosze Echo Dot 5. Jakość dźwięku taka sobie, choć jak na taki mały głośnik jest OK. Alexę można obsługiwać głosem (tylko po angielsku) lub z aplikacji (też tylko po angielsku). Dostępne są TuneIn (wystarczy darmowe konto), Spotify (z kontem darmowym działa, ale z ograniczona funkcjonalnością i sporadycznymi reklamami) no i Amazon Music. Można też sterować innymi urządzeniami (Wiimem pewnie też) i vice versa. W sumie raczej zabawka, ale do sypialni czemu nie - może działać jako budzik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tux Napisano 30 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2023 3 godziny temu, klimkr napisał: Korzystająć z Balck Friday kupiłem za grosze Echo Dot 5. Jakość dźwięku taka sobie, choć jak na taki mały głośnik jest OK Za ile groszy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimkr Napisano 30 listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 listopada 2023 Na Amazonie były za 127 zł. Wziąłem z myslą o sterowaniu HEOS'em. Sama Alexa działa OK, ale z HEOS'em już nie bardzo (blokada kraju)... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts