Gabi Bluma Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 Dzien dobry szukam porady i informacji dlaczego mambrany w Monittor audio bronze 200 kolumny pekły...w regularnych odstępach. Były pod maskownicą, nikt och nie uszkodził. Reklamuję je, a sprzedawca mówi, że to mechaniczne uszkodzenie... Ale do tego nie doszło...dlaczego pękły download.zip Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabi Bluma Napisano 6 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel.klemens@gm Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 To nie wygląda na samoistne pęknięcie, wygląda jakby ktoś je uszkodził mechanicznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 (edytowany) @Gabi Bluma mieszkasz sam/sama jeżeli są inni domownicy chyba trzeba poważnie porozmawiać. Też uważam że jest to uszkodzenie mechaniczne, wygląda jak by ktoś specjalnie je uszkodził zarysował. Edytowano 6 listopada 2023 przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
River Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Ale urwał...czas na zmiane kolumn Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie wszystko wiedzący Napisano 15 stycznia Udostępnij Napisano 15 stycznia Dzień dobry. Posiadałem kiedyś kolumny monitor audio i również podobny problem miałem. Na początku podejrzenia padły na żonę, która może nie uważnie przy sprzątaniu uszkodziła głośnik ale nie. Wymieniłem na oryginalny nowy i po czasie znowu membrama zaczęła pękać co dziwne zaczęła pękać w drugiej kolumnie ta sama w tym samym miejscu. I nagle miałem w dwóch kolumnach pękające membramy. Sprzedając niepotrzebne głośniki pozostałości z monitor audio zgłaszali się z tematem zakupu ludzie również z tym problemem. Ja miałem problem z gwarancją ale w końcu się udało gdy drugi głośnik zaczął sam z siebie się uszkadzać przy graniu i zarejestrowałem zdarzenie krok po kroku zdjęciami. Niestety już ich nie mam. Coś z tymi membramami jest nie tak. Zauważyłem takie problemy w kolumnach gx, bx, silver i gx. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts