deeptrance8 Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 (edytowany) Witajcie, Mam dylemat który markę/model wybrać. Interesuje mnie tryb stereo, więc na pewno kupię dwa głośniki. Jeśli chodzi o zastosowanie/używanie to szukam głośników do oglądania filmów, słuchaniu muzyki i lekkiego gamingu wyłącznie poza domem, na wyjazdach lub na działce. Filmy mam zamiar oglądać na Samsungu Freestyle bezpośrednio lub z podłączonym Xiaomi Mi Box S a do grania laptop. Uprzejma prośba o poradę, w którym kierunku iść. Dodam może tylko jeszcze, że do tej pory używałem dwóch JBL Charge 3 i szukam czegoś mniejszego. Pozdrawiam Edytowano 8 listopada 2023 przez deeptrance8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 Witaj! Dobry pomysłem, może być najnowszy produkt od House Marley https://www.tophifi.pl/glosniki-bezprzewodowe/glosniki-bluetooth/house-of-marley-get-together-2.html Get Together 2. Nie duży, głośny, ładnie zrobiony. Myślę, że bez większego problemu zagra lepiej od Twojego poprzedniego głośnika. Zresztą, zapraszamy na odsłuchy a sam się przekonasz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts