Samael Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Witam. Kupię stacje dokująca do słuchawek Soundcore Liberty 3 Pro. Swoją zgubilem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 (edytowany) Wystarczy poszukać na portalach aukcyjnych. https://allegro.pl/oferta/etui-case-na-sluchawki-soundcore-liberty-3-pro-12837738751 Edytowano 8 listopada 2023 przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samael Napisano 8 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 (edytowany) Właśnie szukam i nie mogę znaleźć w tym jest problem. Nie interesuje mnie etui lecz cała stacja ladujaca do sluchawek Edytowano 8 listopada 2023 przez Samael Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 (edytowany) Od biedy tym też naładujesz a stację dokująca szukaj na spokojnie. A jak ta stacja wygląda? Edytowano 8 listopada 2023 przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samael Napisano 8 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Pudełko w którym ładuje się słuchawki dokanalowe np. Jedni mówią stacja inni baza ładująca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 (edytowany) W aukcji z linku też ma opcja ładowania tych słuchawek. Edytowano 8 listopada 2023 przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samael Napisano 8 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Napisałem do nich zobaczę co mi odpowiedza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Żeby była jasność ja nie zmuszam do zakupu i to też nie moja aukcja z All.......o 😉 Pozdrawiam Paweł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samael Napisano 8 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Jeszcze tylko dodam,że to etui mi nic nie da bo jak polacze się z nim przez Bluetooth ? Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts