terracan1929 Napisano 11 listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 Mam dzisiaj problem, pierwszy od lat, ze Spotify. Nie działa mi aplikacja na kompie, muszę obsługiwać przez stronę internetową. Ale Ale nie działa także Spotify Connect. Nie mogę połączyć się ze streamerem. Aplikacja w telefonie działa, ale także nie łączy się z Musiccastem. Ma ktoś podobne problemy ? Ostatnio był problem u niektórych kolegów z Radiem internetowym, to może tym razem przyszła pora na Spotify ? A może to samo Spotify cos kombinuje (może wprowadzają te swoje słynne już jak Yeti - HiFi)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 11 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 Zaczęło działać. I aplikacja w komputerze i connect. Także dzięki za podpowiedzi i uwagi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts