Argue Napisano 11 listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 Po wielu latach wracam na forum z prośbą o radę odnośnie kolumn, które chciałbym wymienić. Prośba będzie specyficzna, otóż chciałbym trochę poszerzyć swoje doświadczenie z kolumnami i zmienić moje obecnie posiadane: https://www.hifidatabase.com/Wharfedale_Laser_60_3408.php Niemniej, ze względu na dość nietypowo zbudowany regał nowe kolumny muszą spełnić jedno wymaganie mianowicie, nie mogą być mniejsze, a przede wszystkim nie mogą być niższe niż te, które mam teraz. Mój zestaw to Grundig Fine Arts V3 + CD3 z tej samej serii. Celuję oczywiście w używane kolumny, bo tego typu dużych konstrukcji chyba nawet nie znajdę w nowych kolumnach. Budżet raczej mały 500-700 zł. Generalnie chciałbym zebrać tutaj nazwy modeli kolumn, które spełnią chociażby te wymagania wymiarów, bo niestety w żadnym sklepie nie znalazłem filtrów po wymiarze. Toteż doświadczenie tu zebranych mam nadzieję, że będzie pomocne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 11 listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 Kup podłogówki. 😁 I po temacie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argue Napisano 11 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 2 godziny temu, 1Ender napisał: Kup podłogówki. 😁 I po temacie. Pozdrawiam Nie zmieszczą się w wnęce regału 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 12 listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 listopada 2023 Ile centymetrów ma ta wnęka na monitory ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argue Napisano 12 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2023 (edytowany) 6 godzin temu, maciek72 napisał: Ile centymetrów ma ta wnęka na monitory ? 59cm. wysokości 1,30m szeroka Edytowano 12 listopada 2023 przez Argue Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 12 listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 listopada 2023 Mission 701 lub Mission 772 . Poszukaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argue Napisano 12 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2023 5 godzin temu, maciek72 napisał: Mission 701 lub Mission 772 . Poszukaj Tak widzę, że parametrowo te kolumny nie wyglądają lepiej niż moje stare Wafle Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 12 listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 listopada 2023 A , czego wymagasz za 500-700 PLN ? Może jeszcze fornir na zamówienie ?:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 12 listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 listopada 2023 21 godzin temu, Argue napisał: Nie zmieszczą się w wnęce regału Postaw na podłodze. Kłopot z głowy.😁😉 Od tego są. Nie wciska się kolumn podłogowych na regał. 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argue Napisano 12 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2023 Prosiłbym o mniej smieszków, a więcej sensownych propozycji. Ad smieszki cenowe - swoje Wafle kupilem za 2 stówy także no... Ad. podłogówki, nie mam miejsca z przodu, , bo mam blisko duży stół planszówkowo-bilardowy Gdyby nie to juz bym jakies B&W DM 580 sobie na testy wziął, bo widzę to ciekawy model. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts