ZmarCinek Napisano 24 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2023 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Modele Avantage są już jakiś czas na rynku i ich ceny w Anglii i Niemczech będa znacznie niższe niż w Polsce ...... już Ogólnie u nas Yamaha dofinansowuje zakup ich produktów. Ja na przykład za zakup A4A otrzymam zwrot 130 funtów. "Open box" to produkt, który ktoś zwrócił w ciągu 14 dni od zakupu; taki produkt nie może być sprzedawany jako "brand new". Dlatego jest on trochę tańszy niż cena nowego i nieużywanego sprzętu. a tutaj link do ich oferty https://uk.yamaha.com/en/support/promotions/av-receiver-promotion-2023.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 Dnia 24.11.2023 o 14:02, ZmarCinek napisał: Ogólnie u nas Yamaha dofinansowuje zakup ich produktów. Ja na przykład za zakup A4A otrzymam zwrot 130 funtów. "Open box" to produkt, który ktoś zwrócił w ciągu 14 dni od zakupu; taki produkt nie może być sprzedawany jako "brand new". Dlatego jest on trochę tańszy niż cena nowego i nieużywanego sprzętu. a tutaj link do ich oferty https://uk.yamaha.com/en/support/promotions/av-receiver-promotion-2023.html O cash back. Tego w audio jeszcze nie widziałem. Chyba Ale ciekawe że Polski dystrybutor kompletnie tego nie wypromował. Nie jesteśmy europą ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: O cash back. Tego w audio jeszcze nie widziałem. Chyba Ale ciekawe że Polski dystrybutor kompletnie tego nie wypromował. Nie jesteśmy europą ? Obecnie RXA4a jest u nas w bardzo atrakcyjnej cenie, 6799 zł. Nie trzeba żadnych cash back, tylko obserwować naszą stronę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 listopada 2023 Dnia 26.11.2023 o 20:09, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Obecnie RXA4a jest u nas w bardzo atrakcyjnej cenie, 6799 zł. Nie trzeba żadnych cash back, tylko obserwować naszą stronę Ale cash back jest od producenta. To jest zupełnie coś innego. Tak to działa w TV, latopach, czy telefonach. Mimo że sklep ma promocję to potem cash back jest od producenta. Czy tu też to działa? No musi. Bo jak że inaczej. Możecie potwierdzić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts