mrstaf Napisano 16 listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 listopada 2023 Witam wszystkich forumowiczów Mam zagadnienie w zwiażku z nagłosnieniem powierzcni biurowej. Chodzi o przestrzeń zaznaczoną czerwonymi linimia wymiary ok 18mx12m. Najprostsze wydaję się zastosowanie głosników sufitowych jednak do tej pory słyszałem takie rozwiązania w różnych miejscach publicznych i brzmi to conajmniej strasznie. Czy to kwestia słabej jakości stosowanego powszechnie sprzętu ? Wydaję mi się jednak że fizyki nie da się oszukać i z sufitu dziwek nigdy nie bedzie brzmieć dobrze. Czy możecie polecić jakieś inne rozwiązania które beda brzmiały w miarę ok a wypeĻnia równomiernie taka przestrzeń dzwiekiem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 17 listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 listopada 2023 Dnia 16.11.2023 o 08:41, mrstaf napisał: Czy możecie polecić jakieś inne rozwiązania które beda brzmiały w miarę ok a wypeĻnia równomiernie taka przestrzeń dzwiekiem ? Zapraszam do kontaktu naszym działem instalacji http://instalacje.rms.pl/ który przedstawi najlepsze rozwiązania w danym budżecie, jeżeli telefonicznie to od poniedziałku do piątku tel. 607 266 892 lub na email: instalacje@rms.pl możesz przesłać plany i opisać jakie są wymagania co do nagłośnienia oraz w jakiej kwocie chcesz się zamknąć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts