Iwet Napisano 21 listopada 2023 Napisano 21 listopada 2023 Potrzebuje pomocy w wyborze słuchawek nausznych z ANC. Jestem totalnym laikiem w tej dziedzinie A wertując strony z rankingami totalnie już się pogubiłam. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 listopada 2023 Napisano 23 listopada 2023 Dnia 21.11.2023 o 11:36, Iwet napisał: Potrzebuje pomocy w wyborze słuchawek nausznych z ANC. Jestem totalnym laikiem w tej dziedzinie A wertując strony z rankingami totalnie już się pogubiłam. Cześć W jakim budżecie chciałabyś się poruszać? Zazwyczaj te lepsze słuchawki to wydatek powyżej 1000 zł. Napisz proszę czego oczekujesz, jakie masz preferencje dźwiękowe oraz czy istotny jest też design :)? Odpisz, cytując
Iwet Napisano 23 listopada 2023 Autor Napisano 23 listopada 2023 16 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć W jakim budżecie chciałabyś się poruszać? Zazwyczaj te lepsze słuchawki to wydatek powyżej 1000 zł. Napisz proszę czego oczekujesz, jakie masz preferencje dźwiękowe oraz czy istotny jest też design :)? Cześć 😊 chciałabym zamknąć się w 1000 zł ale jak będzie coś wartego uwagi w troszkę wyższej cenie to też jest ok. konkretnych preferencji dźwiękowych tak naprawdę nie mam 😅 bo szczerze to nawet nie wiem jakie miałabym mieć 🙈 a wiadomo, że jak design będzie fajny to tylko na plus 😁 chce żeby mi trochę posłużyły. Odpisz, cytując
MASX Napisano 25 listopada 2023 Napisano 25 listopada 2023 Wczoraj sam kupiłem B&W PX7S2 i w tej promocyjnej cenie uważam, że są warte zakupu. Odpisz, cytując
Iwet Napisano 26 listopada 2023 Autor Napisano 26 listopada 2023 Też biorę je pod uwagę daj znać jak się sprawdzają i dzięki za odpowiedz. Odpisz, cytując
Recommended Posts