jablon Napisano 25 listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 Może mi ktoś doradzić jak podłączyć najlepiej do kina Yamaha rx-v4a sub Yamaha ns-sw 200 tak żeby mi się wyłączał gdy wyłączę kino? Sub ma niby taka funkcję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 25 listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 Power on i auto stand-by. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 25 listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 Nie zostawiaj suba na stand-by . Z czasem może paść zasilacz. Teraz elektronika jest bardzo delikatna na ciągłe ,,grzanie" Gdy nie korzystasz z suba najlepiej odłączyć od zasilania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 25 listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 10 minut temu, maciek72 napisał: Teraz elektronika jest bardzo delikatna na ciągłe ,,grzanie" Nie wiem ile pobiera ta Yamaha ale SVSy biorą 0,5W więc z tym grzaniem bym nie przesadzał. Elektronika nie lubi też skoków napięć i temperatur. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 25 listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 Tannoy na cyfrowym wzmacniaczu szybko pada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 Tak, Głównie stare Tannoy. Poźniejsze nie miały tego problemu. Obecne fyne też nie. A może się nie włącza bo jest w opcjach na OFF? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jablon Napisano 27 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 Już do tego doszedłem.dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts