Kubus72 Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 Dołączę do rodzinki Tidal Hi-fi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltanianin Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 5 godzin temu, Kubus72 napisał: Dołączę do rodzinki Tidal Hi-fi. Teraz w Plusz masz Tidal za 5zł na rok. HI-FI 24bit. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 7 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 14 minut temu, Eltanianin napisał: Teraz w Plusz masz Tidal za 5zł na rok. HI-FI 24bit. Dziękuję, jutro kupię i sprawdzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltanianin Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 Przed chwilą, Kubus72 napisał: Dziękuję, jutro kupię i sprawdzę. Działa. Mam od wczoraj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 7 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 3 minuty temu, Eltanianin napisał: Działa. Mam od wczoraj. 😊👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 8 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 grudnia 2023 16 godzin temu, Eltanianin napisał: Działa. Mam od wczoraj. Jeszcze raz dziękuję. U mnie też działa od dzisiaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 9 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2023 Działa to na starych kontach ? W sensie mogę to zrobić już na zarejestrowanym swoim koncie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 11 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 Dnia 9.12.2023 o 11:46, lukluk71 napisał: Działa to na starych kontach ? W sensie mogę to zrobić już na zarejestrowanym swoim koncie ? Możesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marzeckornel Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia A co powiedzie o wspólnej plaliście? = działa to jak na spotify? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts