AudioTube Napisano 14 stycznia Udostępnij Napisano 14 stycznia 34 minuty temu, Artur Brol napisał: troche to krzywdzace w sosunku do produktu. Produkt sobie poradził. Dla mnie uciążliwe/lastig😉, ponieważ dwa razy w serwisie był. Moduł streamu i pascal. Gdyby mnie naszła chęć na ponowny zakup przypomnę sobie ten incydent. Gato/wzmaki i jako markę polecam szczególnie tym audiofilom, którzy potrzebują skonsultować zakup z partnerem/często małżonką. Sam zdecydowałem się na analogowe customy. Jeszcze długo, długo w przypadku „awarii” pan Czesiu/pan Mariusz elektronik dadzą im radę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 stycznia Udostępnij Napisano 14 stycznia No nic przyjemnego, ze sprzętem serwis odwiedzać. Miałeś najwyraźniej pecha z tym modułem sieciowym. Ja mam tylko wzmacniacz i na szczęście, wszystko jest ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 14 stycznia Udostępnij Napisano 14 stycznia 10 minut temu, Artur Brol napisał: Ja mam tylko wzmacniacz Moduł końcówki mocy od Pascala także do wymiany był. Nie tylko mnie pech dorwał. Kogoś musiał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 stycznia Udostępnij Napisano 14 stycznia Nie, nie tylko ciebie...😭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts