pepe91 Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 (edytowany) Witam szukam aktywnych kolumn stereo do salonu 22m. Główne przeznaczenie tv, gramofon, bluetooth - muzyka/film - 70/30% Jeśli chodzi o wymagania to ważne żeby było HDMI arc, bluetooth, i wejście phono. Opcjonalnie wyjście na suba Mam 3 typy: - Argon Audio Fenris A5 - Magnat Monitor Reference 3a - Elac ConneX Niestety u siebie w mieście nie mam możliwości odsłuchu tych kolumn, więc pytanie - które wypadną lepiej? Macie może jeszcze jakieś inne propozycje w tym budżecie? Edytowano 11 grudnia 2023 przez pepe91 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 3 godziny temu, pepe91 napisał: Witam szukam aktywnych kolumn stereo do salonu 22m. Główne przeznaczenie tv, gramofon, bluetooth - muzyka/film - 70/30% Jeśli chodzi o wymagania to ważne żeby było HDMI arc, bluetooth, i wejście phono. Opcjonalnie wyjście na suba Mam 3 typy: - Argon Audio Fenris A5 - Magnat Monitor Reference 3a - Elac ConneX Niestety u siebie w mieście nie mam możliwości odsłuchu tych kolumn, więc pytanie - które wypadną lepiej? Macie może jeszcze jakieś inne propozycje w tym budżecie? Witaj, Bonusem ze strony Elaców, będzie na przykład HDMI czy USB-B. Pod względem dźwięku będzie to wyrównany produkt. Jeśli jesteś nastawiony na duże, ofensywne a zarazem efektywne granie, to może to być dla Ciebie przodująca propozycja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 Elac lub Magnat. Magnat zagra nieco dynamiczniej, mocniej. ELAC kwestie podłączenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts