Michal1596 Napisano 13 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2023 Witam. Od jakiegoś czasu posiadam kolumny jak w temacie. Mam je podłączone w sposób "normalny". Chciałbym podłączyć je w trybie Bi-Wiring z tym, że mam problem odnośnie zacisków, które prowadzą do przetwornika wysokotonowego a które do niskotonowego, niestety w instrukcji nie jest to zaznaczone. Może ktoś mi pomóc w tym temacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 13 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2023 "Normalnie" górne terminalne masz do wysokotonwca. Jeśli chcesz się przekonać, podłącz przewody pod górne lub dolne terminale i sprawdź, które głośniki grają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2023 Bi Wiring nic Ci nie da. Kup 10 cm kabla i wymiń go ze zworki i to wszystko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts